BRANDING

BRANDING

Laat jouw onderneming groeien door middel van strategische branding

Herken je dit?

Na een branding pakket heb je...

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een op maat gemaakte offerte op. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een op maat gemaakte offerte op. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.
Strategiesessie

2. Strategiesessie

In het begin van het traject stuur ik je een vragenlijst over jouw bedrijf. We gaan kijken naar je visie en de kernwaarden van je bedrijf, naar je doelgroep, je aanbod en je concurrenten. Daarna bespreken we deze vragenlijst in een strategiesessie en gaan we dieper in op jouw bedrijfsstrategie. Om jouw ideale klant aan te trekken is het belangrijk dat we de strategie van jouw bedrijf helder hebben zodat wij jouw verhaal visueel kunnen vertellen.

Moodboard

3. Moodboard

Na de strategiesessie stel ik een moodboard samen. Dit is een verzameling van kleuren, beelden en woorden die de uitstraling van jouw bedrijf weergeven. Een visuele samenvatting van de strategiesessie. Dit moodboard bespreken we dan samen om te kijken of de sfeer goed voelt voor jou. Zo kunnen we bijsturen indien dit nodig zou zijn.

Ontwerpen

4. Ontwerpen

Met jouw moodboard als leidraad begin ik te ontwerpen aan jouw branding. Hierna plannen we een moment in om jouw branding te bespreken. Wat spreekt jou aan en welke elementen zou je graag nog veranderen?

Opleveren

5. Opleveren

Bij het afleveren van jouw branding stuur ik je een branding gids op. Dit is een samenvatting van jouw branding, hier staat alles in wat je moet weten over jouw branding. Je zal ook alle bestanden aangeleverd krijgen zodat jij elk element van jouw branding in eigen beheer hebt.

Branding pakket

Merkstrategie vragenlijst
Strategiesessie van 3 uur
Logo + logo varianten
Kleurenpallet
Lettertypes
Brandinggids
Visualisatie van je nieuwe branding
Volledig bestanden pakket in je persoonlijk klantenportaal

€ 2997*

* prijs is exclusief BTW

Zij gingen je voor

Koffiebar
Na de kennismaking zaten we al snel op de dezelfde golflengte. Zo houdt Sofie rekening met het interieur, de kleuren en mijn persoonlijkheid. Sofie gaat volledig mee in het verhaal en heeft een leuke inbreng. Ik kijk al uit naar ons volgende project. Heel veel succes Sofie je bent een topper in je vak!
Koffiebar Bon Caffee
viavera
Toen ik aan Sofie vroeg om me te helpen met een nieuw logo en een nieuwe website voor mijn praktijk, wist ik niet wat het allemaal inhield. We hebben samen gebrainstormd over wat mijn visie en doelen zijn mbt mijn praktijk en wat ik wil uitstralen naar buiten toe. Ongelooflijk hoe Sofie mijn woorden heeft kunnen omzetten in kleuren, beelden en een uitstraling waar ik helemaal mee resoneer. Ze is zeer professioneel, punctueel en duidelijk in haar aanpak. Ik ben blij met het resultaat en raad haar zeker aan!
Viavera
KaffeeVelo
Sofie werkt snel, duidelijk en vraagt wat je precies wil. Bij elk ontwerp dat ik laat maken ben positief verrast en worden mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan Design Studio Sofie 100% aanbevelen.
Kaffee Velo
Eva
Sofie luisterde heel goed naar wat ik wou maar stuurde mij waar nodig ook bij met professioneel advies. Het was een hele aangename samenwerking en ik ben heel blij met het resultaat, het logo oogt mooi en ik heb al veel complimentjes mogen ontvangen. Door de huisstijl vormt alles een mooi geheel. Kortom Design Studio Sofie is een echt aanrader en ik ga zeker terug!
Puppybegeleiding Eva
InnoVA
Ik raad iedereen Design Studio Sofie aan! Sofie voelde exact aan wat ik wou en heeft voor mij het perfecte logo en branding afgeleverd! Top madam! Suuuuper tevreden!
InnoVA

FAQ

Ja, de betaling wordt opgesplitst in twee delen. Er is een aanbetaling van 50% die vooraf betaald wordt. De overige 50% wordt betaald wanneer het project voltooid is. Zodra de betaling volbracht is, zal je ook de ontwerpen ontvangen.

Tuurlijk. Het is belangrijk dat we in alle visuele uitingen van jouw bedrijf jouw branding doortrekken. Denk maar aan visitekaartje, flyer, folder, beachvlag, reclamebord, e-book, social media templates, website enzo. Stuur gerust een mailtje voor extra info en een op maat gemaakte offerte.

Een kennismakingsgesprek gebeurt online via een video-call. In deze call stel ik vragen om jou en jouw bedrijf beter te leren. Maar het is jouw ideale kans om ook al jouw vragen te stellen. Een gesprek duurt ongeveer een half uur. Perfect om te voelen of wij een match zijn.

Jouw branding moet niet enkel mooi zijn. Het is een manier om jouw verhaal visueel te vertellen. Het is dan ook super belangrijk dat jouw branding uitstraalt waar jij voor staat en dat het naadloos aansluit op jouw bedrijfsstrategie. Daarom beginnen we altijd met een strategiesessie zodat we jouw bedrijfsstrategie goed helder hebben voor we beginnen met de ontwerpfase.

Een moodboard is een verzameling van allemaal afbeeldingen die samen een sfeer weergeven. In het geval van branding gaan we kleuren, lettertypes, vormen en eventueel zelf interieurs verzamelen die jou aanspreken. Zo kan jij makkelijk tonen wat je voor ogen hebt tijdens de strategiesessie. Ik maak tijdens de ontwerpfase ook een moodboard om jou te tonen welke richting ik uit wil gaan met jouw branding.

Neen. Dit zou ik je ook enorm afraden. Een logo is handig om herkend te worden en om te kenmerken dat jij iets gemaakt hebt of dat iets van jou is. Maar een logo is maar een klein onderdeel van een branding en in mijn ogen niet het allerbelangrijkste. Met kleuren, lettertypes en vormen kan je veel makkelijker een gevoel creëren, een professionele uitstraling die jouw ideale klant aantrekt. Zo kunnen jouw social media posts, visitekaartjes, website en andere uitingen herkent worden. 

Gemiddeld duurt een branding traject 4 tot 6 weken.

In een branding gids wordt alles gebundeld (jouw strategie, logo, kleuren, lettertypes, grafische elementen, visuele uitwerking en het gebruik van je branding). Dit is super handig voor als je een samenwerking aangaat. Je kan één document geven en ze weten perfect hoe ze jouw branding kunnen gebruiken en doortrekken.

Ja! Bij Design Studio Sofie krijg je alles in eigen beheer. Dit vinden we ook heel belangrijk dat jij op geen enkele manier gebonden bent aan ons. Maar enkel terugkomt omdat je zo tevreden bent van ons! Je zal dus na een branding traject alle bestanden opgestuurd krijgen samen met de branding gids.

Dit is mogelijk. Op dat moment gaan we bekijken welke elementen je nu hebt en of deze passen in jouw huidige bedrijfsstrategie. Ik geef mijn eerlijk advies. Ik weet namelijk dat je wil groeien met je bedrijf, dat jij jouw ideale klant wil aantrekken. Ik zal dan ook geen onderdelen behouden die niet passen bij jouw bedrijfsstrategie en jou dus kunnen weerhouden om te groeien.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.