BRANDING

BRANDING

Trek moeiteloos cliënten aan die echt bij jou passen

Herken je dit?

Na een branding traject heb je...

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een op maat gemaakte offerte op. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een op maat gemaakte offerte op. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.
Strategiesessie

2. Strategiesessie

In het begin van het traject stuur ik je een vragenlijst over jouw bedrijf. We gaan kijken naar je visie en de kernwaarden van je bedrijf, naar je doelgroep, je aanbod en je concurrenten. Daarna bespreken we deze vragenlijst in een strategiesessie en gaan we dieper in op jouw bedrijfsstrategie. Om jouw ideale klant aan te trekken is het belangrijk dat we de strategie van jouw bedrijf helder hebben zodat wij jouw verhaal visueel kunnen vertellen.

Moodboard

3. Moodboard

Na de strategiesessie stel ik een moodboard samen. Dit is een verzameling van kleuren, beelden en woorden die de uitstraling van jouw bedrijf weergeven. Een visuele samenvatting van de strategiesessie. Dit moodboard bespreken we dan samen om te kijken of de sfeer goed voelt voor jou. Zo kunnen we bijsturen indien dit nodig zou zijn.

Ontwerpen

4. Ontwerpen

Met jouw moodboard als leidraad begin ik te ontwerpen aan jouw branding. Hierna plannen we een moment in om jouw branding te bespreken. Wat spreekt jou aan en welke elementen zou je graag nog veranderen?

Opleveren

5. Opleveren

Bij het afleveren van jouw branding stuur ik je een branding gids op. Dit is een samenvatting van jouw branding, hier staat alles in wat je moet weten over jouw branding. Je zal ook alle bestanden aangeleverd krijgen zodat jij elk element van jouw branding in eigen beheer hebt.

Persoonlijk 1:1 branding traject

€ 14 870*

Kan ook in 5 of 10 termijnen betaald worden.
5 termijnen van €3123* of 10 termijnen van €1636*

* prijs is exclusief BTW

Tijdens de strategieworkshop gaan we naar de kern van je praktijk. We gaan jouw merkstrategie helemaal uitschrijven zodat dit helder staat voor zowel jou als jouw klant.

We gaan bepalen wie jouw droom cliënt precies is. Dit gaat content schrijven en beslissingen maken in je bedrijf zo veel makkelijker maken.

We gaan bepalen in welke taal jouw ideale klant praat. Deze gaan we overnemen en doortrekken in al jouw marketing uittingen. Dit gaat ervoor zorgen dat jouw droom cliënt zich echt aangesproken voelen waardoor hij sneller de snap zet naar jouw praktijk. 

We gaan bepalen wat jou uniek maakt. Wat maakt jou anders dan je concurrenten? Waarom zouden mensen bij jou komen ipv bij jouw concurrent? We willen niet meer dan er iemand klant wordt omdat je de goedkoopste bent of opdat je dichtbij woont. Door te tonen wat je uniek maakt gaan mensen echt voor komen en willen ze veel meer moeite doen om zich te verplaatsen waardoor je agenda moeiteloos gevuld zal worden met jouw droom cliënten.

In deze stap gaan we jouw merkstrategie omzetten naar visuele elementen. We gaan een volledig unieke huisstijl ontwerpen die helemaal past bij jouw praktijk. 

  • Een uniek logo in verschillende varianten
  • Een uniek kleurenpallet dat perfect past bij jouw praktijk
  • Lettertypes bepalen
  • Vormen en illustraties ontwerpen

We brengen jou en jouw praktijk in beeld op een authentieke manier. Zo kunnen jouw potentiële klant de energie en de sfeer nog beter voelen van jouw praktijk. We brengen in beeld wie jij bent, waar je voor staat en wat jou uniek maakt. Zo krijgen ze een zo volledig mogelijk beeld en wordt de stap om contact op te nemen met jou als maar kleiner.

Social media is een enorm krachtige tool om ook online te connecteren. We gaan alle kanalen waar jouw droom cliënt op zit optimaliseren.

We ontwerpen een website die een magneet is voor jouw droom cliënten. We maken deze helemaal op de behoefte van jouw klant. We bepalen het doel van je website, want dit is niet bij elke website hetzelfde. Het doel is afhankelijk van jouw aanbod, jouw dromen met je bedrijf en jouw droom cliënt. We hebben namelijk allemaal iets anders nodig.

Ik help je met het schrijven van teksten die jouw droom cliënt echt aanspreekt waardoor ze snel een heel vertrouwd gevoel krijgen en sneller de stap zetten om contact op te nemen.

  • e-mail handtekening
  • visitekaartjes
  • e-book

Zij gingen je voor

InnoVA
Ik raad iedereen Design Studio Sofie aan! Sofie voelde exact aan wat ik wou en heeft voor mij het perfecte logo en branding afgeleverd! Top madam! Suuuuper tevreden!
InnoVA
KaffeeVelo
Sofie werkt snel, duidelijk en vraagt wat je precies wil. Bij elk ontwerp dat ik laat maken ben positief verrast en worden mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan Design Studio Sofie 100% aanbevelen.
Kaffee Velo
Koffiebar
Na de kennismaking zaten we al snel op de dezelfde golflengte. Zo houdt Sofie rekening met het interieur, de kleuren en mijn persoonlijkheid. Sofie gaat volledig mee in het verhaal en heeft een leuke inbreng. Ik kijk al uit naar ons volgende project. Heel veel succes Sofie je bent een topper in je vak!
Koffiebar Bon Caffee
Eva
Sofie luisterde heel goed naar wat ik wou maar stuurde mij waar nodig ook bij met professioneel advies. Het was een hele aangename samenwerking en ik ben heel blij met het resultaat, het logo oogt mooi en ik heb al veel complimentjes mogen ontvangen. Door de huisstijl vormt alles een mooi geheel. Kortom Design Studio Sofie is een echt aanrader en ik ga zeker terug!
Puppybegeleiding Eva
viavera
Toen ik aan Sofie vroeg om me te helpen met een nieuw logo en een nieuwe website voor mijn praktijk, wist ik niet wat het allemaal inhield. We hebben samen gebrainstormd over wat mijn visie en doelen zijn mbt mijn praktijk en wat ik wil uitstralen naar buiten toe. Ongelooflijk hoe Sofie mijn woorden heeft kunnen omzetten in kleuren, beelden en een uitstraling waar ik helemaal mee resoneer. Ze is zeer professioneel, punctueel en duidelijk in haar aanpak. Ik ben blij met het resultaat en raad haar zeker aan!
Viavera

FAQ

Ja, er kan in 5 of 10 termijnen betaald worden. 

5 termijnen: €3 123 per maand

10 termijnen: €1 636 per maand 

Tuurlijk. Het is belangrijk dat we in alle visuele uitingen van jouw bedrijf jouw branding doortrekken. Denk maar aan flyer, folder, beachvlag, reclamebord, e-book, enzo. Stuur gerust een mailtje voor extra info en een op maat gemaakte offerte.

Een kennismakingsgesprek gebeurt online via een video-call. In deze call stel ik vragen om jou en jouw praktijk beter te leren. Het is ook jouw ideale kans om ook al jouw vragen te stellen. Een gesprek duurt ongeveer een half uur. Perfect om te voelen of wij een match zijn.

We gaan 3 maanden met elkaar aan de slag om jouw nieuwe branding van a tot z door te trekken doorheen heel je praktijk

Ja! Bij Design Studio Sofie krijg je alles in eigen beheer. Dit vinden we ook heel belangrijk dat jij op geen enkele manier gebonden bent aan ons. Maar enkel terugkomt omdat je zo tevreden bent! Je zal dus na het traject alle bestanden opgestuurd krijgen.

Dit is mogelijk. Op dat moment gaan we bekijken welke elementen je nu hebt en of deze passen in jouw huidige bedrijfsstrategie. Ik geef mijn eerlijk advies. Ik weet namelijk dat je wil groeien met je bedrijf, dat jij jouw ideale klant wil aantrekken. Ik zal dan ook geen onderdelen behouden die niet passen bij jouw bedrijfsstrategie en jou dus kunnen weerhouden om te groeien.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.