Strategische branding op maat voor jou en jouw bedrijf.

Je bent een (beginnende) ondernemer die een professionele uitstraling wilt en een goed herkenbare branding. Je hebt van je passie je beroep gemaakt en je hebt grote dromen. Maar je hebt het gevoel dat je vastloopt en dat bepaalde dingen niet lopen zoals je zou willen.

Strategische branding is essentieel om jouw ideale klant aan te trekken. Branding zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen, professionaliteit. Potentiële klanten zien meteen waar je bedrijf voor staat.

Zo onderscheid je je van je concurrenten waardoor je ideale klant aan jou denkt wanneer hij je diensten nodig heeft, en niet aan je concurrenten.

Strategische branding is essentieel om jouw ideale klant aan te trekken. Branding zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen, professionaliteit. Potentiële klanten zien meteen waar je bedrijf voor staat.

Zo onderscheid je je van je concurrenten waardoor je ideale klant aan jou denkt wanneer hij je diensten nodig heeft, en niet aan je concurrenten.

Herken je dit?

Je hebt ooit zelf een logo en branding gemaakt maar ze hebben geen professionele uitstraling waardoor potentiële klanten jou minder serieus nemen en je minder klanten binnenhaalt.
Mensen zien niet in een oogopslag wat jij precies doet. Hierdoor ontstaat verwarring en bestaat de kans dat jouw potentiële klant naar de concurrent gaat die wel een duidelijk aanbod heeft.
Je spreekt niet de juiste mensen aan met je branding. Je merkt dat je hierdoor niet jouw ideale klant aantrekt of dat deze andere verwachtingen heeft. Dit zorgt voor frustraties en een moeilijkere samenwerking.
Je bent online aanwezig maar toch val je niet op doordat je geen strategische branding hebt die je consequent gebruikt. Hierdoor verlies je elke dag veel tijd terwijl er bijna geen klanten uit voortkomen.
Je hebt veel websitebezoekers, maar je merkt dat het daarbij blijft. Je merkte dat jouw website nog een professionelere uitstraling kan gebruiken waardoor deze klanten oplevert.
Previous
Next

Laat jouw onderneming groeien door middel van strategische branding

Stel je eens voor dat mensen jouw bedrijf serieus nemen waardoor je veel meer klanten zou hebben? Dat je jouw aanbod duidelijk kan overbrengen naar je ideale klant waardoor die bij jou een aankoop doet en niet bij je concurrent.

Stel je voor dat:

Jij een strategische branding hebt die past bij wie je bent en wat je doet in jouw bedrijf om zo een mooi geheel te creëren en makkelijk jouw ideale klant te kunnen aanspreken.
Jij een professionele uitstraling hebt waardoor mensen jou makkelijker herkennen en onthouden, je meer merkbekendheid kan creëren zodat je meer betalende klanten kan aantrekken.
Jij door jouw branding leuke klanten aantrekt die veel baat hebben bij je dienst. Waardoor jij weer veel energie krijgt van je job.
Jij je duidelijk kan onderscheiden van jouw concurrenten waardoor je ervoor zorgt dat jouw ideale klant alleen nog maar met jou wil samenwerken.
Previous
Next

Dan is een brandingpakket wat jij nodig hebt!​

Wanneer ik voor jou aan de slag ga, ontwerp ik een compleet brandingpakket voor je. Zo ontwerp ik een logo, de typografie, kleuren en vormen die perfect passen bij jou en jouw bedrijf. Deze elementen bepalen samen de uitstraling van jouw bedrijf.

Het is heel belangrijk dat deze elementen niet zomaar gekozen worden omdat je ze mooi vindt maar dat ze deel uitmaken van de strategie van je bedrijf. Om zo jouw doelgroep te kunnen aanspreken, jouw ideale klant. Het is dus heel belangrijk om jouw branding consequent te gebruiken in al jouw communicatie.

Een goeie branding consequent gebruiken zorgt voor…

Mijn werkwijze

Strategiesessie

We starten met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en zetten we de eerste stap richting het ontwerpen van een branding die compleet past bij jou en jouw bedrijf.

We gaan samen kijken naar je visie en de kernwaarden van je bedrijf, naar wie je doelgroep is, wat je aanbod precies is en wie je concurrenten zijn.

Zo kan ik jouw strategie verwerken in jouw branding om nog beter jouw ideale klant aan te trekken.

Moodboard

Na de strategiesessie stel ik een moodboard samen.

Dit is een verzameling van kleuren, beelden en woorden die de uitstraling van jouw bedrijf weergeven. Een visuele samenvatting van de strategiesessie.

Dit moodboard bespreken we dan samen om te kijken of de sfeer goed voelt voor jou.

Ontwerpen

Met jouw moodboard als leidraad begin ik te ontwerpen aan jouw branding.

Hierna plannen we een moment in om jouw branding te bespreken. Wat spreekt jou aan en welke elementen zou je graag nog veranderen?

Strategiesessie

We sluiten af met een strategiesessie. In deze sessie geef ik je strategisch advies voor het juist implementeren van je branding: wat zijn de volgende stappen die je kunt zetten met jouw rebranding?

Ik help je ook met praktische tips hoe je jouw branding nu consequent kan doorvoeren in al je communicatie. Dit bekijken we zowel online als offline.

Telkens als ik grafische ontwerpen nodig heb weet ik één adres waar ik goed geholpen wordt. Sofie ontwerpt de zaken zoals ik ze wil en ze zien er nog eens leuk uit ook! Sofie werkt snel, duidelijk en vraagt wat je precies wil. Bij elk ontwerp dat ik laat maken ben ik positief verrast en worden mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan Design Studio Sofie 100% aanbevelen.

Simon Lootens
Eigenaar van Kaffee Velo

Brandingpakketten

Social-pakket

€ 297

Go-pakket

€ 1297

* Alle bedragen zijn exclusief btw

Na een branding pakket ...

Een greep uit mijn portfolio

Hey, ik ben Sofie

Als grafisch vormgever help ik jou bij de complete visuele branding van je bedrijf zodat jij jouw ideale klant gaat aantrekken.

Dat doe ik door een strategische branding te ontwerpen, wat betekent dat het er niet alleen mooi uitziet maar dat er ook een strategie achter schuilt. Deze strategie is aangepast aan jouw bedrijf, aan je aanbod, kernwaarden, visie en doelgroep. Op die manier creëren we een branding waar jouw ideale klant niet meer omheen kan.

In het middelbaar ontdekte ik mijn passie voor grafisch ontwerp. Ik vond het leuk om tekst en elementen om te zetten naar een mooi visueel geheel. 

Toen ik de kracht ontdekte van grafisch ontwerp was ik verkocht. Het is fascinerend wat voor een invloed kleuren, typografie, vormen en de combinatie ervan hebben op ons. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in de strategie, de marketing, de psychologie en dit alles te combineren.

Ik vind het geweldig dat ik elke dag mag samenwerken met enthousiaste en gepassioneerde ondernemers om hun droom te helpen vormgeven: als iedereen kan doen wat hij of zij graag doet, dan wordt de wereld terug een stukje mooier. Ik kijk er al naar uit om jou te leren kennen en samen jouw dromen vorm te geven!

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen

Wil je een afspraak inplannen, samenwerken of gewoon kennismaken?
Heb je nog een vraagje voor me? Of wil je nog wat meer info over iets? Geen probleem!
Vul het formulier hieronder in en ik bel je zo snel mogelijk op!

Wil je een afspraak inplannen, samenwerken of gewoon kennismaken?

Heb je nog een vraagje voor me? Of wil je nog wat meer info over iets? Geen probleem!

Vul het formulier hieronder in en ik bel je zo snel mogelijk op!

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.