Trek jouw branding door in al je communicatie.

Heb jij al een branding die aansluit bij jouw kernwaarden en strategie?

Super! Dan ga ik aan de slag met jouw brandinghandboek om je branding door te trekken in al je communicatie.

Je herkent het waarschijnlijk wel

Je hebt een brandinghandboek maar het consequent toepassen blijft toch heel moeilijk. We kijken samen naar jouw onderneming en waar je het moeilijk vindt om jouw branding door te trekken.

Ik maak het ontwerp en bestel daarna jouw producten. We bekijken ook samen jouw social media. Op die manier wordt jouw branding ook online doorgetrokken.

Gebruik jouw branding consequent

Door je branding consequent te gebruiken in al je communicatie spreek je gericht je ideale klant aan. Je verhoogt je herkenbaarheid en wekt vertrouwen, waardoor je veel langer in het geheugen van potentiële klanten blijft hangen. Ze zullen aan jou denken als ze jouw dienst nodig hebben en sneller tot een aankoop overgaan.

Met je branding straal je in een oogopslag uit wat je doet en waar je voor staat. Je branding is een samenvatting van je bedrijf waardoor je klanten aantrekt die nood hebben aan jouw diensten. Hierdoor trek je klanten aan waar je graag mee samenwerkt en waar jij energie uit haalt.

Door jouw branding consequent door te trekken creëer je een merkbeleving. Hierdoor is het makkelijk om je te onderscheiden van jouw concurrenten.

Mijn werkwijze

Strategiesessie

We starten altijd met een strategiesessie.

Hierin bekijken we naar wat voor ontwerp je op zoek bent. Daarbij bespreken we je doelen en wie je wilt aanspreken met jouw ontwerp.

Ontwerpen

Met jouw moodboard en brandinggids als leidraad begin ik te ontwerpen.

Hierna plannen we een moment in om het ontwerp te bespreken. Wat spreekt jou aan en welke elementen zou je graag nog veranderen?

Strategiesessie

Als je dit wenst sluiten we af met een strategiesessie.

Hierin bespreken we je strategie voor de komende maanden. Dit bekijken we zowel online als offline. Hierin geef ik je ook praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Heel openminded. Super timing en alles in orde zoals je het wil. En ook steeds bereikbaar wanneer nodig!

Michiel Thibo
Eigenaar van Broodhuys Edelweiss

Ontwerp op maat

Offline

brochure, cadeaubon, menukaart, spaarkaart, visitekaartjes, flyer, roll-up banner, beachvlag, spandoek, poster, reclameborden, raamstickers, autobelettering, beursstanden, stickers, immoborden, wenskaarten, jouw logo in 3D, gepersonaliseerde voorwerpen zoals tassen, mokken, stylo’s, kledij

Online

website-items, e-book, sociale media items, social media templates in Canva, story highlights

Heb je een ander leuk idee dat je graag wilt laten ontwerpen, neem dan zeker contact op voor een aangepaste offerte.

Een greep uit mijn portfolio

Een greep uit mijn portfolio

Hey, ik ben Sofie

Als grafisch vormgever help ik jou bij de complete visuele branding van je bedrijf zodat jij jouw ideale klant gaat aantrekken.

Dat doe ik door een strategische branding te ontwerpen, wat betekent dat het er niet alleen mooi uitziet maar dat er ook een strategie achter schuilt. Deze strategie is aangepast aan jouw bedrijf, aan je aanbod, kernwaarden, visie en doelgroep. Op die manier creëren we een branding waar jouw ideale klant niet meer omheen kan.

In het middelbaar ontdekte ik mijn passie voor grafisch ontwerp. Ik vond het leuk om tekst en elementen om te zetten naar een mooi visueel geheel. 

Toen ik de kracht ontdekte van grafisch ontwerp was ik verkocht. Het is fascinerend wat voor een invloed kleuren, typografie, vormen en de combinatie ervan hebben op ons. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in de strategie, de marketing, de psychologie en dit alles te combineren.

Ik vind het geweldig dat ik elke dag mag samenwerken met enthousiaste en gepassioneerde ondernemers om hun droom te helpen vormgeven: als iedereen kan doen wat hij of zij graag doet, dan wordt de wereld terug een stukje mooier. Ik kijk er al naar uit om jou te leren kennen en samen jouw dromen vorm te geven!

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen

Wil je een afspraak inplannen, samenwerken of gewoon kennismaken?
Heb je nog een vraagje voor me? Of wil je nog wat meer info over iets? Geen probleem!
Vul het formulier hieronder in en ik bel je zo snel mogelijk op!

Wil je een afspraak inplannen, samenwerken of gewoon kennismaken?

Heb je nog een vraagje voor me? Of wil je nog wat meer info over iets? Geen probleem!

Vul het formulier hieronder in en ik bel je zo snel mogelijk op!

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.