Goeiedag,
mijn naam is Jens.

Toen de eerste computer bij ons thuis binnen kwam raakte ik al snel gefascineerd door de IT wereld in de brede zin van het woord.

Met ondertussen meer dan 20 jaar ervaring is die fascinatie eigelijk nog altijd even groot als in het begin. Een website kunnen uitwerken waar de klant mee kan uitpakken en trots op is, geeft mij een grote voldoening.

Waarom webdesign mijn passie is...

Bij webdesign is er enerzijds het visuele aspect – een website moet er tenslotte goed uit zien, en 100% passen bij de onderneming waarvoor deze is uitgewerkt – en anderzijds zijn er heel wat technische facetten die van een website een echt goed werkende website maken.

Vandaag de dag moet een website snel inladen en veiligheid is meer dan ooit een belangrijk topic, zeker bij online betalingen, maar ook zeker naar data privacy toe. En iedere klant wil uiteraard ook dat de website goed gevonden wordt. 

Die twee werelden – het visuele en het technische – samenbrengen is wat ik het liefste doe: van registeren van de domeinnaam over het bouwen van de verschillende pagina’s die vloeiend werken op elk type toestel tot finale oplevering van de perfecte website op maat. Ik zorg trouwens ook voor je professionele mailboxen indien gewenst. 

Eigenlijk kan je het samenvatten als volgt: ik doe niets liever dan de ontwerpen van Sofie en Pieter omzetten in online bits en bytes! 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.