Hey, Ik ben Sofie

Op mijn 17de kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Omdat westerse geneeskunde hier niets aan kan doen en ik naar huis werd gestuurd met ‘leer ermee leven’, begon ik mijn zoektocht naar wat mij wel kon helpen.

Tijdens deze toch ben ik in aanraking gekomen met fantastische coaches en therapeuten die mij enorm goed hebben geholpen. Het viel me op dat elke coach en therapeut uniek is als persoon en in haar werkwijze. Het is enorm belangrijk dat er een klik is tussen de client en de coach of therapeut om het gewenste resultaat te behalen. 

Maar alle websites van coaches en therapeuten zien er bijna allemaal hetzelfde uit! Dus op basis van wat kan je je keuze maken? Toen ik dit opmerkte werd ik enthousiast, want dit is nu net mijn expertise. Ik zag direct hoe ik dit probleem kon oplossen zodat de coachen en therapeuten hun agenda vol staan hele fijne cliënten en zodat de cliënten makkelijk hulp vinden die bij hun past.

Wat je over mij moet weten

  • Ik ben enorm slecht in het rond de pot draaien, dus mijn advies is heel liefdevol maar ook heel direct. Ik hou van efficiënte en duidelijke communicatie die mijn klanten vooruit helpt.

  • Dankzij mijn hooggevoeligheid voor energieën kan ik verhalen en strategieën heel goed aanvoelen en omzetten naar een unieke uitstraling waar de doelgroep zich tot aangetrokken voelt. Ik ontwerp dus niet zomaar iets wat mijn klant mooi vindt als dit hun droom cliënt niet aantrekt.

Mijn visie als branding expert

Met een goeie branding hoef je mensen niet meer te overtuigen om bij jou te komen maar komen ze vanzelf als jij vindbaar bent. 

Branding is de mimiek van je bedrijf. Als je mimiek, je uitstraling, klopt met wat je zegt versterkt dit enorm je boodschap en komt het echt binnen bij de mensen. Als je miniem, je uitstraling, niet overeen komt met wat je zegt geraken mensen in de war en komt je boodschap niet binnen.  

Ik zorg dat de mimiek, de uitstraling, van je praktijk helemaal klopt met wat je zegt zodat je moeiteloos jouw droom cliënt kan aantrekken.

Als je me zou kennen zou je weten dat

  • ik een chronisch pijnsyndroom heb die mijn leven voorgoed heeft veranderd (ja hoor, ook positief)

  • ik droom van in een campervan te gaan wonen

  • ik enorm hou van psychologie en zelfontwikkeling. De voorbije 8 jaar ben ik hier heel intensief mee bezig geweest

  • ik heel slecht ben in small talk maar eerder hou van een diep gesprek. Dus ja als ik vraag hoe het met je gaat is dat een echte vraag 🙂

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.