Hey, Ik ben Sofie

Mijn klanten omschrijven me als enthousiast, creatief, gedreven en meedenkend.

Deze eigenschappen zullen jou meteen opvallen want ik hou enorm van wat ik doe, van jou te kunnen helpen om een bedrijf te bouwen dat perfect past bij wie jij bent. Want is dat niet het mooiste wat er is? Volledig jezelf kunnen zijn? Ik vind van wel!

Jaren heb ik vastgelopen in
alle verwachtingen van
anderen.

De perfecte dochter zijn, de perfecte zus, het perfecte lief, de perfecte student, de perfecte ondernemer… Ik probeerde aan al die plaatjes te voldoen maar het voelde alsof ik een rolletje speelde en niet helemaal mezelf was. Hierdoor voelde ik mijn gedrevenheid en enthousiasme minderen.

“Tot mijn pijnsyndroom mijn wereld op mijn
17de letterlijk stil legde.”

Ik werd chronisch ziek. Alles veranderde opeens want ik kon niet meer aan die verwachtingen voldoen van anderen. Ik kon nauwelijks nog iets doen op dat moment. Maar dit zorgde er wel voor dat ik mezelf beter leerde kennen en dat ik stap voor stap mezelf leerde omarmen zoals ik ben. Ik leerde mijn authentieke zelf omarmen en een leven te bouwen dat perfect bij mij past.

En dat gun ik jou ook.

Maar waarschijnlijk kan je je er op dit moment niet veel bij voorstellen hoe het zou voelen om een leven te leven dat bij jou past. 

Voor mij voelde het alsof ik na lange bewolkte jaren de zon opeens zag schijnen. Alles werd kleurrijker en mooier rondom me. Ik rook bloesems en lavendel en herkende het gevoel van toen ik als kind in zuid Frankrijk door de tuinen heen liep op ontdekking. Mijn gedachten werden vrolijker en ik zag mogelijkheden hoe ik mijn leven anders kon leven. Zodat deze spontane, enthousiaste meid elke dag kon ontdekken met een grote glimlach op haar gezicht. Het voelt alsof de puzzel in elkaar valt. Je mag zijn wie jij echt bent, je hoeft je niet meer te veranderen. Je kan jouw leven leven en al jouw misschien wel ongewone dromen waarmaken.

“Ik wil jou helpen om ook elke dag met een brede glimlach wakker te worden en jouw bedrijf zo in te richten dat het perfect past bij jouw authentieke zelf. Zodat je zowel persoonlijke als financiële vrijheid kan ervaren.”

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.