SOCIAL MEDIA

SOCIAL
MEDIA

Laat jouw onderneming groeien door middel van social media

Social media is niet meer weg te denken

Sociale media is een perfecte tool om je naamsbekenheid te vergoten en meer klanten aan te trekken. Maar ook om jouw ideale klant beter te leren kennen. Je kan hem vragen stellen en hem interactief te maken met jouw bedrijf.

Maar ik hoor je al denken. Ok, maar dat is super veel werk! Dat hoeft het niet te zijn, door de social media templates in jouw branding kan je in een ogenblik iets posten die je volgers echt aanspreekt! Want het is heel makkelijk om de templates zelf aan te passen.

Instagram, facebook, LinkedIn, YouTube. Kies een platform en je bent klaar om te knallen!

Na een social pakket heb je...

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een offerte door. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een offerte door. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.

Strategiesessie

2. Strategiesessie

We gaan samen bekijken welke content je op dit moment post en welke je in de toekomst gaat posten. Ik maak dan op maat gemaakte social media templates die hier naadloos op aansluiten.

Ontwerpen

3. Ontwerpen

Met de info van de strategiesessie ga ik aan de slag. Hierna plannen we een moment in om jouw ontwerpen te bespreken. Wat spreekt jou aan en welke elementen zou je graag nog veranderen?

Opleveren

4. Opleveren

Jouw templates zullen gemaakt worden in Canva. Bij het afleveren van het project zal je een link ontvangen naar jouw templates op Canva. Daar kan je heel eenvoudig jouw templates aanpassen, downloaden en posten. Vanaf nu kan je in enkele seconden een post maken in jouw branding!

Social Pakket

Strategiesessie van 1 uur
5 highlights
10 op maat gemaakte templates in Canva

€ 297*

* prijs is exclusief BTW

Zij gingen je voor

KaffeeVelo
Sofie werkt snel, duidelijk en vraagt wat je precies wil. Bij elk ontwerp dat ik laat maken ben positief verrast en worden mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan Design Studio Sofie 100% aanbevelen.
Kaffee Velo
Koffiebar
Na de kennismaking zaten we al snel op de dezelfde golflengte. Zo houdt Sofie rekening met het interieur, de kleuren en mijn persoonlijkheid. Sofie gaat volledig mee in het verhaal en heeft een leuke inbreng. Ik kijk al uit naar ons volgende project. Heel veel succes Sofie je bent een topper in je vak!
Koffiebar Bon Caffee
Eva
Sofie luisterde heel goed naar wat ik wou maar stuurde mij waar nodig ook bij met professioneel advies. Het was een hele aangename samenwerking en ik ben heel blij met het resultaat, het logo oogt mooi en ik heb al veel complimentjes mogen ontvangen. Door de huisstijl vormt alles een mooi geheel. Kortom Design Studio Sofie is een echt aanrader en ik ga zeker terug!
Puppybegeleiding Eva
InnoVA
Ik raad iedereen Design Studio Sofie aan! Sofie voelde exact aan wat ik wou en heeft voor mij het perfecte logo en branding afgeleverd! Top madam! Suuuuper tevreden!
InnoVA
viavera
Toen ik aan Sofie vroeg om me te helpen met een nieuw logo en een nieuwe website voor mijn praktijk, wist ik niet wat het allemaal inhield. We hebben samen gebrainstormd over wat mijn visie en doelen zijn mbt mijn praktijk en wat ik wil uitstralen naar buiten toe. Ongelooflijk hoe Sofie mijn woorden heeft kunnen omzetten in kleuren, beelden en een uitstraling waar ik helemaal mee resoneer. Ze is zeer professioneel, punctueel en duidelijk in haar aanpak. Ik ben blij met het resultaat en raad haar zeker aan!
Viavera

FAQ

Ja, de betaling wordt opgesplitst in twee delen. Er is een aanbetaling van 50% die vooraf betaald wordt. De overige 50% wordt betaald wanneer het project voltooid is. Zodra de betaling volbracht is, zal je ook de ontwerpen ontvangen.

Tuurlijk. Het is belangrijk dat we in alle visuele uitingen van jouw bedrijf jouw branding doortrekken. Denk maar aan visitekaartje, flyer, folder, beachvlag, reclamebord, e-book, website, enzo. Stuur gerust een mailtje voor extra info en een op maat gemaakte offerte.

Een kennismakingsgesprek gebeurt online via een video-call. In deze call stel ik vragen om jou en jouw bedrijf beter te leren. Maar het is jouw ideale kans om ook al jouw vragen te stellen. Een gesprek duurt ongeveer een half uur. Perfect om te voelen of wij een match zijn.

We gaan samen kijken naar jouw bedrijfsstrategie en naar welk doel je wil streven voor jouw social media. BV: Welke content zou je willen posten. Zo kan ik mijn grafisch ontwerp volledig afstemmen op jouw strategie.

Gemiddeld duurt een social media traject 2 weken.

De templates worden opgemaakt in Canva. Dit is een gratis en heel makkelijk programma waar je de tekst en afbeeldingen van jouw templates super eenvoudig kan aanpassen. Zo kan jij in een paar minuten een post maken die perfect aansluit bij jouw branding.

Je kan jouw social media niet uitbesteden. Maar ik kan je hierbij wel enorm ondersteunen. Als jij me de teksten aanlevert, kan ik een visual maken die perfect past bij jouw tekst. Je ontvangt alle visuels op jpg bestand. Zo kan je heel snel posten en ziet jouw feed er altijd herkenbaarheid en professioneel uit.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.