We are so excited to meet you

Wij vinden het super belangrijk dat we jou goed leren kennen en dat wij de juiste designers zijn om jou te begeleiden bij het creëren van jouw branding! Daarom hebben we onderstaande vragenlijst gecreëerd als voorbereiding voor het kennismakingsgesprek. Deze vragenlijst gaat over jou als persoon (dit gaat dus niet enkel over jouw onderneming).

Sommige vragen zijn waarschijnlijk best lastig om te beantwoorden. Dit is helemaal niet erg! Dit betekend enkel dat je hier nog nooit eerder zo hebt bij stilgestaan. Toch daag ik je graag uit om hier even bij stil te staan en alle vragen te beantwoorden. Als jij wil groeien met jouw bedrijf is het namelijk ook belangrijk om helder een beeld te hebben over andere aspecten van je leven en van je persoonlijkheid.

Succes!

Waarvan droom je?
Dit mogen grote dromen zijn maar ook kleinere dromen. Als je in de toekomst zou kunnen kijken. Hoe wil je dan dat je leven eruit ziet? Waar zou je willen staan? Durf te dromen over dingen die nu misschien nog niet realistisch lijken.
Wat zijn je grootste zorgen?
Waar maak je je zorgen over? Waar loop je over te piekeren? Waar lig je 's nachts wakker van?
Tegen welke problemen loop je aan waar wij jou bij kunnen helpen?
Hoe belangrijk zijn onderstaande waarden voor jou?
Welk budget heb je om te investeren in jouw visuele uitstraling?
Met visuele uitstraling bedoelen we zowel jouw branding ontwerpen, alsook deze doortrekken naar social media, website, drukwerk...

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.