WEBSITE

WEBSITE

Laat jouw onderneming groeien door middel van een op maat gemaakte website

Een website is voor ondernemers onmisbaar geworden.

Je website is vaak het eerste dat mensen van je bedrijf zien als ze op google zoeken. Hoe je website eruitziet is op dat moment van cruciaal belang om te bepalen of ze op je website blijven kijken of direct weer wegklikken.

Wij maken een website die op alle apparaten bekeken kan worden. Zo win je het vertrouwen van jouw potentiële klant en geef je je aanbod duidelijk weer.

Naast het design kijken we ook samen naar de structuur van je website, welke pagina’s gaan we toevoegen en wat gaan we daar vertellen? Ook je website teksten worden bekeken want naast een mooi geheel is het belangrijk dat we je websitebezoeker kunnen meenemen in jouw verhaal en jouw dienst.

Na een website pakket heb je een website die...

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een offerte door. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kan al jouw vragen stellen in deze sessie en hier bekijken we of we een match zijn. Na dit gesprek stuur ik je ook een offerte door. We bepalen altijd opvoorhand de prijs en deze veranderd niet meer tijdens het traject. Zo sta je nooit voor een verrassing op het einde.

Strategiesessie

2. Strategiesessie

We gaan samen kijken naar je visie en de kernwaarden van je bedrijf, naar wie je doelgroep is, wat je aanbod precies is en wie je concurrenten zijn. Zo kan ik je strategie verwerken in je website om nog beter je ideale klant aan te trekken. Daarna gaan we kijken naar de structuur van je website. We bepalen welke pagina’s relevant zijn. Hierbij kijken we ook naar de website teksten, we overlopen samen je teksten en optimaliseren ze waar nodig. Wij bepalen eigenlijk de weg die een bezoeker aflegt op je website.

Ontwerpen

3. Ontwerpen

We hebben de structuur bepaald en je hebt je teksten geschreven. In deze fase maak ik het ontwerp in jouw branding. Zodra mijn design klaar is bespreken we dit samen. We bekijken wat je er goed aan vindt en wat je graag anders had gezien. We maken zowel een design voor op desktop, tablet en smartphone. Zo werkt jouw website perfect op alle toestellen.

Technische uitvoering

4. Technische uitvoering

Naast het design is de technische uitvoering ook enorm belangrijk. Zo is jouw website goed vindbaar op Google en kan die meegroeien met jouw bedrijf. Je website zal technisch uitgegewerkt worden door Jens, onze webdesigner. Hij is gespecialiseerd in het technische aspect van websites en webshops.

Website pakket

Strategiesessie
Design voor desktop, tablet en smartphone
Basis SEO
Teksten worden nagelezen op taalfouten

4 pagina’s

€ 2970*

€ 370* per bijkomende pagina

OnePager
Landingspagina

€ 1470*

Hosting & Aftercare**

€ 470* per jaar

* Prijzen zijn exclusief BTW
** Zie FAQ voor meer info.

Zij gingen je voor

InnoVA
Ik raad iedereen Design Studio Sofie aan! Sofie voelde exact aan wat ik wou en heeft voor mij het perfecte logo en branding afgeleverd! Top madam! Suuuuper tevreden!
InnoVA
viavera
Toen ik aan Sofie vroeg om me te helpen met een nieuw logo en een nieuwe website voor mijn praktijk, wist ik niet wat het allemaal inhield. We hebben samen gebrainstormd over wat mijn visie en doelen zijn mbt mijn praktijk en wat ik wil uitstralen naar buiten toe. Ongelooflijk hoe Sofie mijn woorden heeft kunnen omzetten in kleuren, beelden en een uitstraling waar ik helemaal mee resoneer. Ze is zeer professioneel, punctueel en duidelijk in haar aanpak. Ik ben blij met het resultaat en raad haar zeker aan!
Viavera
KaffeeVelo
Sofie werkt snel, duidelijk en vraagt wat je precies wil. Bij elk ontwerp dat ik laat maken ben positief verrast en worden mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan Design Studio Sofie 100% aanbevelen.
Kaffee Velo
Eva
Sofie luisterde heel goed naar wat ik wou maar stuurde mij waar nodig ook bij met professioneel advies. Het was een hele aangename samenwerking en ik ben heel blij met het resultaat, het logo oogt mooi en ik heb al veel complimentjes mogen ontvangen. Door de huisstijl vormt alles een mooi geheel. Kortom Design Studio Sofie is een echt aanrader en ik ga zeker terug!
Puppybegeleiding Eva
Koffiebar
Na de kennismaking zaten we al snel op de dezelfde golflengte. Zo houdt Sofie rekening met het interieur, de kleuren en mijn persoonlijkheid. Sofie gaat volledig mee in het verhaal en heeft een leuke inbreng. Ik kijk al uit naar ons volgende project. Heel veel succes Sofie je bent een topper in je vak!
Koffiebar Bon Caffee

FAQ

Ja, de betaling wordt opgesplitst in twee delen. Er is een aanbetaling van 50% die vooraf betaald wordt. De overige 50% wordt betaald wanneer het project voltooid is. Zodra de betaling volbracht is, zal je ook de ontwerpen ontvangen.

Tuurlijk. Het is belangrijk dat we in alle visuele uitingen van jouw bedrijf jouw branding doortrekken. Denk maar aan visitekaartje, flyer, folder, beachvlag, reclamebord, e-book, social media templates, enzo. Stuur gerust een mailtje voor extra info en een op maat gemaakte offerte.

Een kennismakingsgesprek gebeurt online via een video-call. In deze call stel ik vragen om jou en jouw bedrijf beter te leren. Maar het is jouw ideale kans om ook al jouw vragen te stellen. Een gesprek duurt ongeveer een half uur. Perfect om te voelen of wij een match zijn.

We gaan samen kijken naar je visie en de kernwaarden van je bedrijf, naar wie je doelgroep is, wat je aanbod precies is en wie je concurrenten zijn. Zo kan ik je strategie verwerken in je website om nog beter je ideale klant aan te trekken. Daarna gaan we kijken naar de structuur van je website. We bepalen welke pagina’s relevant zijn. Wij bepalen eigenlijk de weg die een bezoeker aflegt op je website.

De hosting is de webruimte waar de bestanden (pagina’s, foto’s, teksten, iconen…) van de website staan. Je hoeft niet apart nog in een eigen hosting te voorzien, wij voorzien dit voor jou. Daarnaast wordt je website periodiek – minstens 1x per maand – technisch bijgewerkt én getest, zodat deze steeds vlot en veilig blijft werken. Dit is de aftercare

Tuurlijk. Als je niet super veel informatie hebt op je website kan alles op 1 pagina staan. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor waar we gepast advies rond geven. Ben je benieuwd naar hoe een one-page site eruit ziet? Kijk dan gerust even in ons portfolio.

Gemiddeld duurt een website ontwikkelen traject 2 tot 3 maand.

Dit is mogelijk. Je kan kiezen om zelfs teksten aan te passen op jouw site of je kan kiezen om je aanpassingen in een mail op te lijsten naar ons en dan voeren wij de aanpassingen zo snel mogelijk door.

Teksten moeten zelf aangeleverd worden. In het strategiegesprek geef ik je advies en tips rond hoe je jouw tekst het beste kan schrijven zoals ‘Wat zet je het beste op jouw home pagina.’ Of ‘Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw aanbod duidelijk naar voor komt?’. Alle teksten worden nagekeken op spellingsfouten als extra controle.

Vandaag de dag bepalen vele factoren of een website goed scoort in Google of andere zoekmachines, zoals de snelheid, het al dan niet veilig zijn en uiteraard de inhoud. Wij stomen je website klaar zodat deze aan de nodige voorwaarden voldoet om zo goed mogelijk te scoren!

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.